Tarih boyunca zalimlerin zulmüne şahit olmuşuz. Yer yüzünde zalimlikten sınır tanımayan tek millet İsraildir. Türkiye'de İsrail'in taşeronluğunu yapan'da tek parti de cumhuriyet halk partisidir.

Gaziantep'te sivil toplum kuruluşların, Hamas lideri şehid İsmail Haniye'nin posterini asmışlardı. Bir pankarta bile tahammül edemeyen CHP'liler posteri yırtıp yere atılar. İsrail'in taşeronluğunu yapan bu parti İslam ve İslami değerlere saldıran tek partidir. Yani CHP İsrail'i destekleyen tek partidir.

CHP kurulduğundan beri, Türkiye laiktir laik kalacak sloganlarıyla yola çıktılar. İsmet İnönü referansıyla partiye alınan Yahudi moiz kohen, Tekin Alp ismi ile CHP'de yer aldı. Moiz kohen yahudi bir yazardı. Moiz Kohen'e gelince, Tekin Alp takma adıyla CHP'nin yazarı ve ideolojik hocası oldu.

İslam Türkleri geriletiyor, İslam Türklerin kafasından ve hayatından kovulmalı, diye yazdığı doktrin, CHP ideolojisi ve yönetiminin uygulama projesine dönüştü.

Eğitim sistemine hâkim kılındı.

Moiz Kohen, Tekin Alp takma adıyla ciddi Türkçülük yaptı ve Türkleri İslam'dan uzaklaştırıp laik düzeni getirmeyi sağladı.

Chp'nin laik düzenini kabul etmeyen, gereği gibi dini yaşayan Müslümanlara chp zulüm yapmaya başladı. Moiz kohen projesi yerini buldu. CHP geçmiş Tarihe baktığımızda. Doğu ve Güneydoğu'da, şeyh ve alimlerimiz üzerine büyük baskılar uguladılar. Kimisi şehid edildi kimisi de sürgün edildi. Kur'an'ın okunması yasaklandı. Camilerin kapılarına anahtar vuruldu. Müslümanlara yaşama hakkı tanımadılar.  1925’te laik dezeni kabulenmeyen şeyh Sait kıyamı başladı. Şeyh said ve arkadaşları şehid edildi. 1930 da Zilan katliamı yapıldı. Kaynaklara göre 15000 kişi katledildi, Van'ın zilan deresinde mazlumların kanı bir nehir gibi akıyordu.1937 yılında dersim katliamında, Dersim'in Kürt Alevi kanaat önderi seyid Rıza ve oğlu ile beraber yaşlaşık 13000 kişi katledildi. Chp tek partili düzeni katliamları bununla sınırlı kalmadı. 

Tekin Alp adlı yahudi kohen, yahudi kimliğine sahip olmasına rağmen, İsmet İnönü partide ona en önemli bir konum vermişti. Moiz kohen, Türkleri, Kürtleri, alevileri yahudileştirme projesiydi. Moiz kohen (tekin alp) İsmet İnönü'nün aynı zamanda akıl hocasıydı.

Aydın Bal