Aksa tufanı başlaması tam bir yıl oldu. Yahudilere ve tüm dünya süper güçlerine karşı, izzetli direniş gösteren Hamas'ın yiğit mücahitlerine selam olsun.

Tüm dünya ve Müslüman ülkeleri gaflet uykusunda yatarken, canı pahasına Filistin ve Kudüs’ü özgüreştirmek için mücadele eden, Hamas'ın yiğit kahraman mücahitleri bir yıldır Siyonist çetesi İsrail ve büyük şeytan Amerika'yla savaşıyor. Tüm dünyanın süper güçleri bir olup İslam beldeleri işgal etmeye çalışıyorlar. Onların bu saldırıları güçlü oldukları için değil, onlar silah bakımında güçlü orduların da değil, onların bu cesareti ümmetin dağınık ve birlik olmadıklarındandır. Şunu unutmayalım bugün Filistin, Lübnan, Suriye, Irak'sa yarın sıra bize de gelecek. Yahudiler Filistin toprakları üzerinde dini yönde hakları oldukları iddia etmektedirler. Eski ahit kitapları ne iddia ediyor, Yahudiler eski ahit metinlerine dayanarak yüce Allah'ın, Hz. İbrahim'e Filistin'in onun soyuna vereceğini vaat etmiştir. Aynı vaadi Hz. İshak’a ve İsrail adını verdikleri Hz. Yakub'a vermişti. Yahudiler buna dayanarak, bu topraklara Arz-ı Mev'düd

4255139

(Vaat edilen yer) adını vermişlerdi. Allah cc Hz. İbrahim soyunu kastı, Hz. İbrahim'e tabi olanlardır.

Bakara 124 ayetinde "Şunu da unutmayın ki, bir zamanlar İbrahim'i Rabbi, birtakım kelimeler ile imtihan etti, o, onları sona erdirince, Rabbi ona, "Ben seni bütün insanlara imam yapacağım." buyurdu. İbrahim, "Zürriyetimden de yap!" dedi. Rabbi ona "zalimler benim ahdime nail olamaz!" buyurdu."

1440X810 Cmsv2 B8Eacb5B F7De 5F24 8A3B 348Ee1C57Af7 7951098

İsrailoğulları tarih boyunca zalimlik ve zulüm etmişler ve devam etmektedirler. Tarih bizlere, haçlı savaşları sırasında bu kutsal şehrin, haçlı işgalinde nasıl zarar gördüğünü göstermektedir. Haçlı Siyonizm’i mescidi Aksa da 60,000 Müslümanı hunharca katlettiler. Büyük komutan Selahattin Eyyubi 1187'de haçlılara galip geldiği Hıttin savaşıyla özgürlüğüne kavuşuncaya dek doksan yıl haçlı işgalinde kalmıştı.

Abu Obeida 101923 1

Tarih boyunca çok iyi hatırladığı hususlardan biride Siyonistlerin, Filistin'de devletine uyguladığı yoğun baskılardı. Bu baskılar Siyonizm’e karşı onurlu duruşuyla adını tarihe yazan sultan Abdülhamit döneminde artmıştı. Sultan Abdülhamit Osmanlı başında bulunduğu süre içerisinde (1876 ve 1909) Filistin topraklarını Yahudi işgaline karşı korumuştu

Bir yıldır Filistin'de devam eden Yahudilerin zulüm haf safhaya çıkmıştır. Bir yıl içinde çoluk, çocuk, kadın, yaşlı demeden 50,000 Müslüman şehit edilmiştir. Bugün Filistin'e yardım edecek nede onlara destek verecek bir Selahattin ve bir Abdülhamit yoktur dünya liderlerinden.

Aydın Bal