Terör şebekesi katil İsrail, Gazze'ye ve Lübnan'a yönelik saldırıları giderek artıyor. Gözünü Ortadoğu'nun tüm topraklarına dikerek her yeri yakıp yıkarak geliyor.

Terör devleti İsrail her gün Filistin ve Lübnan'da havadan, karadan, denizden yağdırdığı bombalarla, gözümüzün içine baka baka insanları katlediyor ve Müslümanları yok etmeye çalışıyor. Biz ümmet olarak buna sesiz kalıyoruz. Bizler sadece kınamalarla birkaç slogan atarak yine kendi dünyamıza çekiliyoruz. Kameralar karşısında ansızın geliriz şunu yaparız, bunu yarız naralarını atıyoruz. Bırakın ansızın gitmeyi bir adım bile atamadık. İsrail bugün tüm dünyaya meydan okuyarak, her yeri işgal altına almak için var gücüyle gelmektedir. Dün Irak'ta, Suriye'de sesiz kaldığımız için bugün Filistin'e ve Lübnan'a saldırıyor. Eğer bugünde sesiz kalırsak emin olun ki yarın sıra Türkiye ve İran'da olacak bunu unutmayalım. 

4 1 1024X495

Onlar bize saldırmadan önce biz kıyama kalkmalıyız. İsrail ve İsrail'in destekçilerine dur demeliyiz ve gereken cevabı vermeliyiz. Kıyama kalkmak için geç değildir. Eğer kıyama kalkmasak yarın çok geç olabilir. Atalarımız dünyaya, yedi kıtaya ve ta Çin'e kadar hüküm ederken, bizler bir avuç teröristlere söz geçiremiyorsak bu ümmetin zafiyetindedir. Ne zamana kadar bizler böyle sesiz kalacağız. Ne zaman kıyama kalkacağız.

640X360 (2)-3

Kıyam vakti gelmedi mi? 

Ey Selahattin ve Abdülhamid torunları, bugün atalarımız, Osmanlı'nın evlatları Selahattin ve Abdülhamid mezarında kalksa bizleri bu hal üzeri görseler bize kızmazlar mı, bizim yüzümüze tükürmezler mi ve bize şunu demezler mi, size bıraktığımız miraslarımıza böyle mi sahip çıkıyorsunuz diye. Evet bizler miraslarına ihanet ettik. Kardeşlerimize sahip çıkamadık diyeceğiz değil mi.

Brezilya Halkindan Israil Tepkisi 10417

Bizler emanetlere ve kardeşlerimize sahip çıkmak için el ele verip yek vücut olmalıyız. Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arabıyla, Abazıyla tek yumruk olup indirmeliyiz o yumruğu küfrün beynine. Eğer yek vücut olmasak kolay lokma oluruz düşmanlarınıza.

Kâfirler, Yahudiler ‘in anladığı tek dil güçtür. İsrail'i anladığı dilde silahlı güç olduğu aşikardır. Bu güç ertelendikçe İsrail Müslümanları katledecektir ve çocukların parçalanmış bedenleri önümüze düşecektir. Katil, barbar, çete, Siyonist devleti İsrail, ümmetin suskunluğundan cesaret alarak, İslam coğrafyasını adım adım işgal edip Gazze'ye çevirmek istiyor. Bir avuç Yahudi Siyonist çete, iki milyarlık İslam dünyasına meydan okuyup onları yok etmeye çalışıyorlar.

Gaza Aa 2139899-1
Gaflet uykusunda uyanmak ve İsrail'i yok etmek için kıyam vakti gelmiştir. 

Tevbe Suresi, 52. ayet De ki: "Siz bizim için iki güzellikten (şehitlik veya zaferden) birinin dışında başkasını mı bekliyorsunuz? Oysa bizde, Allah'ın ya Kendi Katından veya bizim elimizle size bir azap dokunduracağını bekliyoruz. Öyleyse siz bekleyedurun, kuşkusuz biz de sizlerle birlikte bekleyenleriz."

Aydın Bal