İslam düşmanları ve kâfirler iyi bilsinler ki,  biz Müslümanlar ölmekle ve öldürülmekle yok olmayız.

Bir ölür bin diriliriz biz. Şehid Abbas Musavi şehadetine sevinen, korkak Siyonistler terör şebekesi israil. Şehid Abbas Musavi'den sonra ümmetin başsız kalacağını sanmıştı. Şehid Musavi'den sonra sancağı evladı Resulullah, ehli beytin evladı seyyid Hasan Nasrallah sancağı devr aldı. Bu gün seyyid Hasan' da şehid oldu. Bu ümmet başsızmı kalacağınımı sanıyorsunuz, hayır bu ümmet kıyamete kadar başsız kalmayacak. Ey din düşmanları daha karşınızda nice Hasan'ları, Abbas'ları, Halit'leri göreceksiniz.

"Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz." (Bakara 154)

Allah cc bizlere olan müjdesidir. Onlar ölmezler, diridirler. Ehli beytin bağrında Fatima'nın evladlarından, bu çağımızda Seyyid Hasan Nasrallah bu ümmeti temsil etti. Vadesini tamamlandı ve kendi ahdine saddık kaldı bu gün şehadet şerbetini içti. Ama bunu iyi bilin nice Hasan'lar, Hüseyin'ler var bu davayı omuzyacak. Bu dava uğrunda daha altı aylık bebiğini kerbelda feda eden Hüseyin'in davasıdır. Dillerinde dökülen heyhat mine zillet (zillet bizden uzaktır) zillete boyun eğmeyen şuurlu müslümanlar, peygamber'in miraca çıktığı mekanı özgür etme dünyası ile uyuyor ve özgür etme umuduyla uyanıyor. Şehid Hasan Nasrallah şehadeti umudumuzu bizden almadı, yeise kapılmadık. Şehid Abbas Musavi'den sonra nasıl direniş kat be kat ilerlediyse bu günde azim ve karalıkla ilerleyecektir. Tek seda ile bu sedayı hiç bir zaman terk etmeyen gazenin şuurlu evlatları, şuurlu müslümanların şuurlu evlatlarıyla Gazze ve Kudüs özgürleşecek. Bu şiar bebeklerin kanıyla sulanmış bir şiardır. Bu şuur milyonlarca müslüman'ın zillet bizden uzaktır diye savunduğu davadır.  Aç kalmak, öldürülmek pahasına davayı terk etmeyen mücahitlerin davasıdır.

Hizbullahtan Aciklama Geldi Hasan Nasrallah Sehit Oldu Ewsx

1400 yıldır bu şuur dünyada ki bütün emperyalistlerin, bütün zorbaların ve zalimlerin, bütün firavun'ların karşısında durulan şiardır. Bizler elbete direnişin dört bir yanında rehberlerimizi, liderlerimizi kaybetiği için mahzun olmuş yüreklerle aynı acıyı yaşıyoruz. Evlatlarını kerbelada feda eden Zeynep'lerin, evlaları şehid olsun taki müslümanlar zelil olmasın diye Fatima'ların, Zeynep'lerin dualarıyla ayakta duran bir ümmetiz. Ama zalimler ümmeti parçalamak için Şii, Sünni savaşı diye ümmeti bir birine kırdırdı. Ümmet Gazze'nin ve bu liderlerin şehadetiyle uyandı. Bu ümmet artık eski ümmet değil. Milyonlarca Şii bir sünni bir liderin (İsmail Haniye) cenaze namazında omuz omuza vererek namaz kıldı. Bu gün milyonlarca sünni şehid Hasan Nasrallah yad ediyor. Ey kâfirler biliniz ki oyununuz bozulmuştur. Ümmet bir olmuştu. Peygamberin miraçgahına göz koymuş orayı özgürleştirene kadar bu ümmet durmayacaktır. Bu gün Filistin'de, Lübnan'da kaybettiğimiz kardeşlerimizin yasını tutarken, İsrail'e ve din düşmanalarına bir şey hatırlatmak istiyoruz. Sizi muhatap aldıklarınız, insani suçlar, savaş suçları mahkemesine mahkum edilmiş, birleşmiş milletler denen organizasyon çetesi hiçbir şey olmamış gibi konuşturduğunuz o cani, o katil netenyahu dünyaya meydan okudu. Şunu unutmayın bir tek müslüman var oldukça sizleri rezil ve zelil edecektir. Biz müslümanlar bu namluların kimler tarfından nerde uzatıldığını iyi biliyoruz. O nedenle kâfirler iyi bilsinler ki biz müslümanlar ölmekle yok olmayacağız. Biz müslümanlar Şii ve Sünni'siyle mezhepçiliği bir kenara bırakarak şehid düşen kardeşlerimizle aynı şehadet şerbeti içmeye hazırız. 

Sizin öldürmeklr biz bitecek bir ümmet değiliz. Sizin demir kübenizi kevgire çevirdik. Ama sizi tarihin en başından ta Hayber'den beri Müslümanların çelikleşmiş iradesini kıramadınız. Şehid Hasan Nasrallah ve Filistin'de başlarına bomba yağdırdığınız şehid edilen binlerce kardeşimşimizin şehadetiyle de irademizi kıramayacaksınız. Yer yüzün Muhammed'i ezanı eşheddü enne Muhammeden Resulullah nidası yükseldikçe, sizlere gün yüzü göstermeyeceğiz. Bilinizki biz var oldukça Gazze ve Kudüs özgüzleştirmektir tek gayemiz.

Ey kâfirler bu gün sevinin siz, gün gelecek sizler tek tek cehenneme gönderileceksiniz.

Aydın Bal