Çok kısa bir süre önce katledilen küçük Narinin acısı henüz tazeyken, ortada bir takım yanlış algıya yönlendirme girişimlerinin olduğunu görüyorum. Bu yazıyı da bugün bu sebeple kaleme alacağım.

Biliyorsunuz, tabutunun ve mezarının başına gelinlik konulmuştu. Kuzeninin düğününde giymek istediği ve giymediği için. Bir kesim "medya öncüsü(!)" de kalkmış bu durumu ardı ardına çarpıtıp duruyor! Neymiş varacağı en son nokta birinin eşi olmakmış, neymiş yanlış bir zihniyeti yansıtıyormuş, neymiş tabutunun üzerine önlük çanta konulmalıymış ve bu durumu çok çirkin buluyorlarmış. Şu saatten sonra bir önemi var mı? Bir kız çocuğunun kabarık, süslü bir kıyafeti giymek istemesinden daha normal ne olabilir? Sözüm ona bu gelinlik değil de başka türlü bir elbise olsaydı yine aynı saçma tepkileri mi verecektiniz! Konu kabarık elbisenin mavi, yeşil vs değil de beyaz olması mı? Çok güzel gerçekten, hadi tüm acıyı ve yaşananları bir kenara atıp bu durumu başka nasıl yerlere çekebiliriz diye tartışalım! Diyecek söz bulamıyorum. Böyle aşağılık bir algı propagandası görmedim.

Kuruttular Gülü Nari̇n

Evet aşağılık buluyorum çünkü mezarının başındaki elbiselerin toplanıp yerine çanta konulması benim nezdimde yalnızca şov. Aşağılık buluyorum çünkü bu tür polemiklerin narini geri getirmeyeceğini bile bile yapmanın akla mantığa sığar bir açıklamasını göremiyorum. Bu konu nasıl oldu da medyada bu denli ses getirdi bilmiyorum ama havanda su dövmek bile kulağa daha faydalı geliyor. Yapmayın... Dallandırıp budaklandırmayın artık! Böyle bir durumu açıklama gereksinimi duymak zorunda bırakmak bile ciddi anlamda çok manasız. Aynı şeyleri duyanlar inanmak istediklerine inanıyorlar, buna engel olamam. Ama bu yazıyı yazmayı da borç bildim.

Kalın sağlıcakla…