• 28-04-2025
  • USD 38,43990
  • EUR 43,95250
  • STERLİN 51,71290
  • G.ALTIN 4138,05000
  • BİST100 9.307,00
  • BTC 94.228,04

KİLİS haberleri

KİLİS haberleri ve güncel KİLİS gelişmeleri, KİLİS ile ilgili tüm video, KİLİS fotoğrafları ve KİLİS haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Kültür & Sanat

Kilis’te 19 yıldır antikacılık yapan Murat Üzümbalı, dükkanını müzeye dönüştürerek şehre tarihi bir miras kazandırmayı amaçlıyor.

Bölge

Kilis Valisi Tahir Şahin, sınırın sıfır noktasında Mehmetçik ve Emniyet güçleriyle bir araya gelerek iftar programına katıldı.

Bölge

Kilis'te Ramazan ayının coşkusu hissedilirken, iftar sonrası caddelere çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun kalabalık oluşturuyor.

Bölge

Kilis’te kadınlar, seramik atölyesinde sanatsal üretim yaparak hem kendilerini ifade ediyor hem de günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.

Bölge

Kilis'te 12 metrekarelik dükkanında 43 yıldır yemeni üreten İlhan Özçelik, kaybolmaya yüz tutan mesleğin zorluklarını anlattı.

Bölge

Kilis'te öğle vakitlerinde başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini güçlendirdi.

Bölge

Kilis'in Musabeyli ilçesindeki Aşağıbademli Köyü'nde Horoz Karası üzüm bağlarında budama çalışmaları başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı da katıldı.

Bölge

Kilis'te yaşayan 19 yaşındaki Sait Muhammet Ali, fabrikada çalışmasına rağmen boş vakitlerinde çatı katında beslediği koyunuyla şehir sokaklarında dolaşarak vatandaşların...

Bölge

Kilis'te 12 yıldır faaliyet gösteren Mehmet Çiloğlu, 30 yılı aşan sektördeki deneyimleriyle Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Bölge

Anadolu'nun geleneksel mutfak kültüründe önemli bir yeri olan katmer, Gaziantep'te kahvaltılık olarak, Kilis'te ise tatlı olarak tercih edilerek her iki...

Bölge

Kilis'te 42 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan İsmail Dağaçıkan, baba mesleğini yarım asırdır başarıyla sürdürüyor.

Bölge

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, Suriye'nin gümrük vergilerindeki artış nedeniyle tır yoğunluğu yaşanıyor

Bölge

Kilis'te 25 yıldır aktarlık yapan Ahmet Dokuzoğlu, zahterin şifa kaynağı olması ve bağışıklığı güçlendirmesi nedeniyle kış aylarında ilgi gördüğünü belirtti.

Bölge

Kilis Ziraat Odası, tarımsal eğitimin 179. yılına ithafen özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bölge

Kilis’in coğrafi işaret tescilli tatlısı cennet çamuru, 150 yıllık tatlıcılık geleneğini sürdüren Bekanlar Kardeşler tarafından nesilden nesile yaşatılıyor

Arşiv Etiketleri
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Güncel
Güncel
Bölge
Güncel
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Güncel
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Güncel
Bölge
Güncel
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge
Bölge