Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, O-4 Anadolu Otoyolu'nun Şekerpınar-Orhanlı kavşakları arasındaki güney yolun 26-29. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle 22.00-06.00 saatlerinde güney yolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer şeritlerden çift yönlü sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 51-52. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun Kuyucak-Buharkent kavşakları arasındaki 16-20. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla Aydın-Denizli istikametinde sağ ve orta şeritler trafiğe kapatıldı. Ulaşım, bu kesimde sol şeritten devam ediyor.

Kars-Digor-Iğdır yolunun 0-1. kilometrelerinde ve Akseki-Alacabel yolunun 22-24. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 5-6. kilometrelerinde deprem hasarlarının onarımı çalışmaları sebebiyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Adana istikametinden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Erzurum-Pasinler yolunun 33-34. kilometrelerinde devam eden köprü yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerinde farklı kesimlerde yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü şekilde devam ediyor.

Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16. kilometrelerinde elektromekanik sistem çalışmaları dolayısıyla sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Muhabir: Murat Tanrıkulu