Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


15.10.2024
1    TEM Otoyolunun Saray-Çorlu kavşakları arasındaki kesimin 125-130.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım İstanbul istikametinden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.. (Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılacaktır)
2    Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-5 km 'leri arasında muhtelif kesimlerde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
3    Kırıkkale - Kırşehir yolunun 19 - 24. km.leri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırşehir-Kırıkkale istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
4    Nevşehir-Ürgüp yolunun 12-13.km.leri arasında kavşak düzenleme çalışması nedeniyle şerit daraltması yapıldığından ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5    Sakarya-Bilecik yolunun 36-40.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Bilecik yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
6    Osmaniye-Gaziantep yolunun 4-7.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7    Kızılkaya-Korkuteli yolunun 8-18.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8    Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-16.km.leri arasında kavşak ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
9    Elazığ-Malatya yolunun 15-17.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10    Kürtün-Torul yolunun 16-45.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

 

KGM 9- Bölge Yol Durumu (Diyarbakır ve bağlı iller)

 

Ekran Görüntüsü 2024 10 15 125228

Muhabir: Murat Tanrıkulu