Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerde yapılan genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması uygulanıyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 34-40. kilometreleri ile Kayseri-Niğde yolunun 24-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolların bir kısmından iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 5-6. kilometrelerde deprem hasarlarının onarımı nedeniyle Gaziantep yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Adana yönünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Bala-Karakeçili-Kaman yolunun 23-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yön üzerinden iki yönlü olarak veriliyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Söğüt-Korkuteli yolunun 0-23. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları ve Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresindeki Yeni Maçka Tüneli'nin Maçka-Trabzon yönündeki tüpü, bakım çalışması nedeniyle bugün 10.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak, sürücüler servis yoluna yönlendirilecek.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. kilometrelerindeki bakım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Basri Akaydın