• USD 32,55
  • EUR 35,25
  • ALTIN 2.470,32
  • BİST100 10.682
  • BTC 58.300

Tarla Haberleri

Tarla haberleri ve güncel Tarla gelişmeleri, Tarla ile ilgili tüm video, Tarla fotoğrafları ve Tarla haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale etmesiyle söndürüldü.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Merkez Sur ilçesine bağlı Kayayolu Köyünde çıkan tarla yangınında yaklaşık 400 dönüm arazi ile 100 ton saman yanarak kül...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde hasat sırasında ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm tarla ve biçerdöver makinesi yandı.

Bölge

Mardin’de biçerdöverden çıktığı iddia edilen yangında 70 dönüm buğday ekili arazi kül oldu. Tarla sahibi biçerdöveri taşlayarak, şoförü darp etti.

Diyarbakır

Diyarbakır Çınar ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle ekili alanda çıkan yangın sonucu 50 dönümlük tarla ve biçerdöver alev aldı. Köy...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde iddiaya göre elektrik direğindeki kıvılcımlardan çıkan yangında yaklaşık 70 dönüm buğday ekili alan yanarak kül oldu.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde biçerdöver kaynaklı çıkan yangın sonucu 500 dönüm biçilmemiş buğday kül oldu.

Bölge

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bazı tarlalarda çıkan yangınlarda yaklaşık 5 bin dönüm ekili alan ile ev, ahır ve trafolar zarar gördü.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil mısır tarlasına girdi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır İli, Silvan, Hazro, Çınar, Sur ve Bismil İlçesinde aşağıdaki köy isimleri belirtilen, toplulaştırma sınırları içerisinde kalan alanlar için hazırlanan...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde çıkan yangında bin dönümü aşkın arazi, yüklü miktarda saman, 2 kümes çiftliği ve 4 elektrik direği yanarak...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde buğday ve arpa ekili arazilerde çıkan yangına müdahale devam ediyor.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde yanan çıkan yangında 200 dönüm ekili buğday ve 800 dönüm anız olan arazi yanarak kül oldu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 3 farklı noktada tarım alanlarında çıkan yangınlarda yaklaşık 300 dönüm ekili alan ve 200 dönüme yakın bzkır...

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Silvan yolu üzerinde buğday ekili arazide çıkan yangına müdahale edilmeye devam ediliyor.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde çıkan arazi yangınında yaklaşık 50 dönüm buğday ekili tarla yanarak kül oldu.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Çınar ve Bağlar ilçelerinde 3 farklı noktada çıkan yangınlarda, yaklaşık 70 dönüm ekili alan yandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde mevsimlik tarla işçileri fiyatların belirlenmemesi halinde pazartesi gününden itibaren çalışmayacaklarını açıkladı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinin 4 farklı köyünde çıkan arazi yangınlarında yaklaşık 80 dönüm buğday ekili alan yanarak kül oldu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arpa ekili tarlada çıkan yangın, köylüler ve çevredeki çiftçilerin çabası ile İMECE usulü söndürüldü.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arpa ekili tarlada çıkan yangın nedeniyle yaklaşık 50 dönüm arpa ekili alan yandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde tarlalarda çıkan yangın nedeniyle buğday ve arpa ekili onlarca dönüm yanarak kül oldu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde kırsal Of Mahallesinde çıkan tarla yangınında mercimek ve buğday ekili aklanlar yandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil tarlaya uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Bölge

Bismil ilçesi sınırlarındaki Soylu (Dêrîş) Köyünde arpa ekili tarlada çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle de büyüdü. Yangında 120 dönüm ekili alan...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arpa ekili tarlada çıkan yangın nedeniyle yaklaşık 50 dönüm ekili alan yanarak kül oldu.

Bölge

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde ekili arazide çıkan yangının başka tarlalara da sıçraması nedeniyle yaklaşık bin dönüm buğday küle döndü.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde otomobilin şarampole devrildiği kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.