Dünyanın gözü önünde bir halk yok ediliyor. Gazze’de çocuklar başta olmak üzere herkes açlığa mahkum edilmiş durumda...

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana kuşattığı Gazze sınırında soykırım üstüne soykırım yaşanıyor. İsrail’in karadan, denizden ve havadan saldırılarında şu ana kadar 30 binin üzerinde Filistinli katledildi. Katledilenlerin büyük bir çoğunluğu çocuk ve kadınlar, çocuklardan da özellikle henüz yürüyemeyen bebeklik çağında olanlar. Bu acıyı tarif etmek için kelimeler yetersiz kalıyor.

Gazze’de bunlar yetmezmiş gibi bir de boykot uygulanıyor. Gazze’ye gıda, ilaç, süt çocuk bezleri gibi hayati önem taşıyan ihtiyaçların dahi girmesine müsaade etmiyor. Gazze halkı adeta ölüme terkedilmiş, çoluk, çocuk, bebek ve yaşlılar artık açlıktan can veriyorlar. Durum bu kadar kritik ve acil iken, 57 tane İslam Ülkesi hala bu zulme sessiz kalmaya devam ediyor.

Açık hava hapishanesine dönüşen Gazze’de yaşam; her geçen gün daha çok zorlaşıyor. Saldırılar, bombalar ve açlıkla mücadele etmek...

Açlık, yokluk, en insani ihtiyaçlarını karşılayamamak!!!

Bugün Gazze’de halk bunlarla karşı karşıya. İnsanlıktan nasibini almamış Siyonistler, her türlü zulmü işlemeye devam ediyor.

Giden yardım TIR’larının girişine izin vermeyerek Gazze halkını, masumları, günahsız yavruları yok etmek istiyor. Attığı bombalarla öldüremediğini, açlıkla ölüme mahkûm ediyor.

Bu azgın kavim, her türlü vahşeti sergileyerek, dünyanın gözü önünde bu soykırımı işlemeye devam ediyor. Dünyaya sözde medeniyet ve insanlık pazarlayan Batılı devletlerden de her türlü desteği görüyor.

Aylardır Gazze için insani yardım koridorları açılsın diye bağıran, sesini duyurmaya çalışan insanların ne yazık ki sesine kulak tıkanıyor.

Orada yaşanan vahşete insani duyguları taşıyan hiç kimsenin tahammülü kalmadı artık.

Bir memleket, bir halk, açlığa, susuzluğa, yokluğa mahkum ediliyor. Ve ne yazık ki ellerinde yetki bulunduran liderlerden ses çıkmıyor. Vallahi yüce Allah tüm bunlara sessiz kalanlara hesabını soracaktır!

Yaşanan bu vahşet karşısında dünya kamuoyu sessiz, Birleşmiş Milletler, UNİCEF, İslam İşbirliği Teşkilatı ve aklınıza gelebilecek daha sayamadığım tüm uluslararası kuruluşlar bu zulüm karşısında sessizliğe gömülmüş durumda veyahut kınamadan öteye geçemiyorlar.

Allah Filistin halkının yardımcısı olsun. Gazze halkı dünyanın gözleri önünde soykırıma, soykırımla beraber açlığa mahkum edilmiş durumda. Mazlumların sahibi Allah’tır. Yüce Allah elbette bir çıkış yolu gösterecek, kazanan Gazze olacak, kazanan insanlık olacaktır.