Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliği, 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazırlanan ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadan, yüzlerce mağdur öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Vakıf, hayırseverlerin desteğiyle oluşturduğu kırtasiye yardım paketlerini anaokulundan liseye kadar farklı eğitim kademelerindeki öğrencilere ulaştırdı.

Vakfın yardımları arasında okul çantası, beslenme çantası, kalem, defter, silgi ve etkinlik malzemeleri gibi çeşitli eğitim araçları yer aldı. Yetkililer, kayıtlı mağdur aileleri tek tek arayarak kırtasiye paketlerini dernek binasında teslim etti.

Yetimler Vakfı Bursa Temsilcisi İshak Söğüt, yaptığı açıklamada, "Öncelikle 2023-2024 eğitim- öğretim yılı bütün eğitim camiamıza ve bütün paydaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hayırlı ve sağlıklı bir yıl geçirmeleri dileğiyle.  Bursa Yetimler Vakfı Temsilciliği olarak her sene yaptığımız gibi kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Hayırseverlerin bağışlarıyla bu sene de katlanarak yetimlerimize hayırda bulunmaya çalışıyoruz.  Yüze yakın yetime kırtasiye yardımımız oldu. Hayır sahiplerine çok teşekkür ediyoruz. Çünkü onlar olmasa, bu yetimlerimize sahip çıkamayız.  Dolayısıyla onların katkısı bu anlamda çok büyüktür.  Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ve devamlarının sağlanmasını istiyoruz.  Yetimlerimizin yüzünü güldürüyoruz, onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar yetim ailelerimizi kolluyoruz. Onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz.  İnşallah başarılı bir yıl geçirme dileğiyle." vurguladı.

Yetimler Vakfi Bursa Temsilciligi Ihtiyac Sahibi Ogrencilere Kirtasiye Yardiminda Bulundu 77D3E54B

Kaynak: İLKHA