Basın ilan Kurumu Genel Müdürlüğü yurt çapında şubelerinde yeni bir yapılanmaya gitti. Bölge Müdürlükleri 15’e indirildi. Yeni ihdas edilen bölge müdürlükleri arasında Trabzon da yer alırken, idari kadroda da değişikliğe gidildi.

Basın İlan Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Ali Nuhoğlu, Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne atandı.

Nuhoğlu, yaptığı açıklamada; ayrılık haberini "Başta Trabzon ilimiz olmak üzere Artvin, Bayburt, Gümüşhane ve Rize illerimizin yerel basınına, kamu kurum ve kuruluşlarına mesai arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeye ve faydalı olmaya gayret ettik. Kurumsal olarak birçok yeniliği hep birlikte hayata geçirdik. Var ise hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz." sözleriyle duyurdu.

Trabzon Il Müdürü Nuhoğlu Diyarbakır’a Atandı 1

Murat Zorluoğlu'nun da vali olarak atandığı Diyarbakır'da görev yapacağını açıkladı

Nuhoğlu veda mesajının ardından yeni görev yeri ile alakalı da bilgi verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Murat Zorluoğlu'nun da vali olarak atandığı Diyarbakır'da görev yapacağını açıklayan Nuhoğlu "Şimdi de kıymetli ilimiz, kadim şehrimiz Diyarbakır'ımıza ve bölge illerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Yüce Rabbimiz mahcup etmesin." ifadelerini kullandı.

Nuhoğlu'nun yerine ise Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu oldu.

Ali Nuhoğlu Kimdir?

1988 yılında Of’ta doğan Nuhoğlu, İlk ve Orta öğrenimini Hayrat’ta tamamladı. 2006 yılında başladığı Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki eğitimini 2010 yılında tamamladı. 2011 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Kontrol Memuru olarak göreve başladı. 5 yıllık görev süresi içerisinde yerel ve ulusal bazda çok sayıda gazetede denetim faaliyeti gerçekleştirdi. Nuhoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Mart 2016’da Basın İlan Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğüne atandı. 2018 yılı Temmuz ayında Gaziantep İl Müdürlüğü’ne atanan Nuhoğlu, 2020 yılı Şubat ayında Trabzon İl Müdürlüğü görevine geldi. 2024 Temmuz ayında Diyarbakır il müdürü olarak görevlendirildi.

Kaynak: (Haber Merkezi)