Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Aydın çevre yolunun Denizli yönü Muğla ayrım kolu 8. kilometresinde üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yol, 15 Temmuz'a kadar araç trafiğine kapalı olacak ve ulaşım alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Adapazarı-Karasu kavşakları arasındaki Ankara-İstanbul istikametinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, İstanbul-Ankara yönünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları arasındaki 11-13. kilometrelerde Ankara yönünde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 1-5. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönünde ulaşım, Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Fethiye-Söğüt-Seydikemer yolunun 6. kilometresinde Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağı'ndaki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım, tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Ordu-Ulubey-Gölköy yolunun 19. kilometresinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle Ordu yönünde ulaşım, tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 31. kilometresindeki (Kütahya Porselen AŞ Fabrikası mevkisi) yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Erzurum ayrımı-İspir yolunun 28-29. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları dolayısıyla sürücüler, servis yoluna yönlendiriliyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Muhabir: Murat Tanrıkulu