Özaydın, Bismil halkına  teşekkür ederken, “Kongremizle birlikte yenilenmiş ve güçlenmiş kadrolarımızla, memleketimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvenen ve  destek veren herkese minnettarız” dedi.

AK Parti Kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini vurgulayan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, “Önceki Bakanımız ve MKYK  üyesi sayın Mahir ÜNAL, MKYK üyesi sn. Ali KARAKAŞ, Diyarbakır İl Koordinatörü sn. Müslüm YÜKSEL, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü sayın Muhammet Şerif AYDIN, Önceki Milletvekili sayın Ebubekir BAL, Önceki MKYK Üyesi sayın Alattin PARLAK, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla 8. Olağan Bismil İlçe kongremizi Bismille yakışır şekilde coşkuyla gerçekleştirdik. 

I M G 0609

Bizleri tekrar bu göreve layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Yönetim kurulu Üyelerine, İlçe Teşkilatlarımıza önem ve destek veren İl Başkanı Raşit Ocak beye, Bölgemizin ve ilçemizin her zaman yanında olan, Çevre Ve Şehircilik Komisyonu Başkanı, Milletvekilimiz sn. Galip Ensarioğlu, İl Yönetim Kurulu üyelerimize, bölge ve ilçe koordinatörlerimize, önceki dönem ilçe başkanlarımıza, önceki dönem yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimlerine, delegelerimize, Çüngüş Belediye başkanımız sn. Ali Suat Akmeşe, Büyük birlik Partisi İlçe Başkanı Sayın Ramazan Karakaya, Hür Dava partisi ilçe başkanı sayın Mehmet Emin Bal’a, çevre ilçelerden katılan ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, basın mensuplarımıza ve biz birlikte Bismil’iz diyen ak davaya gönül veren ve kongre alanımızı dolduran dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.

I M G 0608

Ayrıca kongre alanımızda güvenliğimizi sağlayan Bismil ilçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarına, seçim uygulamasının yapılmasında emeği geçen İlçe seçim müdürlüğümüze, kongre alanının hazırlanmasında emeği geçen Gençlik Kolları üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi. 

I M G 0612

Ak Parti düsturuyla çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özaydın, “Oluşturulan yeni yönetim kurulumuzla, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. İnandığımız bu dava yolunda önceliğimiz Bismil’e hizmet olacak. İnşallah en yakın sürede yönetim kurulumuzda görev paylaşımını yaparak kamuoyu ile paylaşacağız. Bismillimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

              

Muzaffer Cengiz Özaydın

Ak Parti Bismil ilçe Başkanı 

I M G 0610

Kaynak: Haber Merkezi