Diyanet 2025 Ramazan İmsakiyesi Yayınlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2025 yılı için 29 günlük Ramazan İmsakiyesi takvimini paylaştı. 1 Mart'ta başlayıp 29 Mart'ta sona erecek olan Ramazan ayı boyunca "Sahur saat kaçta?" ve "İftar vakti ne zaman?" sorularının yanıtları Diyanet'in resmi internet sitesinden ve çeşitli platformlardan takip edilebilecek.

Diyarbakır'da İlk Sahur ve İftar Saatleri

Ramazan ayının ilk sahuruna kalkacak olan Diyarbakırlılar, imsak vaktine dikkat ederek oruca niyet edecek. Diyarbakır'da 1 Mart Cumartesi günü ilk sahur vakti ve iftar saati şu şekilde:

İlk Sahur: 1 Mart Cumartesi günü, imsak vakti itibarıyla oruca niyet edilecek.

İlk İftar: Aynı gün, akşam ezanının okunmasıyla iftar yapılacak.

Diyarbakır İlçe İlçe İmsakiye Saatleri

Diyarbakır'da merkez ve ilçelerde sahur ve iftar saatleri arasında birkaç dakikalık farklılıklar olabiliyor. İlçe ilçe imsakiye saatleri de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından detaylı şekilde açıklandı. Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlar, bulundukları ilçeye göre imsak ve iftar saatlerini takip ederek oruç ibadetlerini gerçekleştirebilecek.

Daha fazla bilgi ve güncel imsakiye saatleri için Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden Diyarbakır ve diğer iller için ayrıntılı imsakiye takvimine ulaşabilirsiniz.

Www.hurriyet.com.tr Ramazan Diyarbakir Imsakiye

Muhabir: Murat Tanrıkulu