Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre,

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı geçişi) İstanbul yönünde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerdeki genleşme derzlerinin yenilenmesi çalışmaları sürdürülüyor. Bu çalışmalar nedeniyle sürücüler, Abant kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

TEM Otoyolu'nun Kınalı-Gümüşova kavşaklarının çeşitli bölümlerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle her gece 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltmaları yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-31. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışması nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer istikametten gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Salihli-Kula-Uşak yolunun 33-38. kilometrelerinde devam eden yol çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Anamur-Aydıncık yolunun 44-45. kilometreleri ile Kayseri-Niğde yolunun 8-13. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle Bursa-İnegöl-Bozüyük yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım, Bursa-İnegöl-Bursa yönünden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometrelerinde yapım çalışmaları ve İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 25-43. kilometrelerinde asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tirebolu-Doğankent yolunun 10-32. kilometrelerindeki çeşitli kesimlerde yapılan yol şevi temizlik çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında yol kısa sürelerle trafiğe kapatılarak ulaşım, tek şeritten ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi