Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre, belirli güzergâhlarda çalışmalar sürüyor. Sürücüler, bu bölgelerde güvenli bir yolculuk için tedbirli olmalı.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

21.09.2024
1 İzmir Çeşme Otoyolu ve Bağlantı yollarında Üstyapı iyileştirme ve yenileme çalışmaları nedeniyle 17.09.2024-17.10.2024 tarihleri arasında 6-11.km.lerinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle bant aktarımı yapılarak trafik akışı gidiş-dönüş olarak sağlanmaktadır.
2 Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 20-22.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikametine çalışmaktadır.)
3 Toprakkale-İskenderun Otoyolu Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları amacıyla Adana istikameti trafiğe kapatılarak , trafik akışı Hatay istikametinden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
4 Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolu Kırşehir İstikameti 2 şeritli yolun soldan 1 şeridi kapatılmış olup trafik tek şerit olarak verilmektedir.
5 İstanbul-Şile Yolunun 52-53.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul yünü sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.
6 Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7 Samsun-Ankara yolunun 34-40.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8 Hopa-Borçka yolunun 1.km.sinde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen dere taşkını nedeniyle bölünmüş yolun Borçka-Hopa yönü trafiğe kapanmış olup ulaşım servis yolundan, kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9 Şarkışla-Altınyayla-Ulaş yolunun 40-45.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10 Ereğli-Devrek yolunun 0-12.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmalarına başlandığından ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

   

Ekran Görüntüsü 2024 09 21 10253311

Muhabir: Murat Tanrıkulu