Bugün sabah saatlerinde Konya, Çorum ve Mersin’de meydana gelen 3 farklı trafik kazasında toplam 7 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Konya’da otomobil, kamyona çarptı: 3 ölü, 2 yaralı

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 1

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde otomobilin kamyona çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 06.30 sıralarında Konya-Afyonkarahisar kara yolu Alabağ mevkisinde meydana geldi. Rüstem Selman Baş'ın kullandığı 42 BR 158 plakalı otomobil, iddiaya göre kavşakta dönen Abuzer Çalış yönetimindeki 63 AHY 623 plakalı kamyon çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kamyonun kasasının altına sıkışan otomobili, itfaiye ekipleri çıkardı. Sağlık ekipleri sürücü Rüstem Selman Baş ile Ali Şentürk ve Lütfiye Baş'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Sultan Baş, Yasin Baş ve Melek Şentürk de yaralandı.

Otomobilde bulunan 3 yaralı, kentteki hastanelere kaldırıldı.

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 3

Çorum’da mobilya yüklü kamyonet, park halindeki TIR'a çarptı: 3 ölü

Çorum’da park halindeki TIR’a arkadan çarpan mobilya yüklü kamyonetin sürücüsü Ercan Yıldız ile yanındaki Tugay Çelik ve Turgay Ceğil hayatını kaybetti.

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 4

Kaza, saat 06.30 sıralarında Çorum- Samsun kara yolu Şeker Fabrikası Organize Sanayi Kavşağında meydana geldi. Bursa’nın İnegöl ilçesinden yola çıkan mobilya yüklü E.Y. yönetimindeki 16 KRJ 19 plakalı kamyonet, park halindeki 73 AAD 489 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan kamyonet sürücüsü Ercan Yıldız ile yanındaki Tugay Çelik ve Turgay Ceğil’in hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan cenazeler, yapılan incelemenin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda çarpışan 2 TIR alev aldı; 1 ölü, 1 yaralı

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 7

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyol gişe çıkışında çarpışan iki TIR'ın alev aldığı kazada şoförlerden biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Batı çıkışında meydana geldi. Tarsus ilçesi Atatürk Mahallesi'nden Mersin istikametine giden R.T. idaresindeki çikolata yüklü 33 CYP 36 plakalı TIR ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 31 RAH 61 plakalı TIR çarpıştı. Kaza sonrası 2 TIR alev aldı, patlama meydana geldi. R.T. kendini araçtan atıp, yardım isterken, olay yerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. R.T. hastaneye kaldırılırken, diğer TIR şoförü hayatını kaybetti. Otoyol yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı kalırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 6

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 8

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 2

Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü 4

Kaynak: (Haber Merkezi)