Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,

 

Anadolu Otoyolu'nun Körfez-İzmit Batı kavşakları arasındaki 73-81. kilometreler arasında İstanbul-Ankara yönünde üstyapı çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple, her gece 22.00-06.00 saatleri arasında O-4 TEM Otoyolu tamamen trafiğe kapatılacak, sürücüler Körfez Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilecek.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun Buharkent-1 Kavşağı çıkışında devam eden çalışmalar nedeniyle, trafik yolun bir şeridinden kontrollü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları arasındaki Bolu Dağı Geçişi'nde, tünel portalı uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola girebiliyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometreleri arasında, Büyükeceli-Yanışlı kesiminde devam eden patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle trafik kontrollü olarak ilerliyor.

Adapazarı-Mekece yolunun 8-10. kilometrelerinde sürdürülen bakım çalışmaları nedeniyle trafik sağ taşıma üzerinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10. kilometreleri ile Kayseri-Niğde yolunun 8-13. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 0-57. kilometrelerinde devam eden bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, saat 18.00'e kadar her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Bursa-Orhaneli yolunun 78-82. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Kaş-Elmalı yolunun 5. kilometresinde Felen Köprüsü'nde yürütülen çalışmalar dolayısıyla trafik kontrollü olarak sürdürülüyor.

Editör: Murat Tanrıkulu