• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 58.012

Güvenlik kamerası Haberleri

güvenlik kamerası haberleri ve güncel güvenlik kamerası gelişmeleri, güvenlik kamerası ile ilgili tüm video, güvenlik kamerası fotoğrafları ve güvenlik kamerası haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bismil

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 6'sı çocuk 14 kişinin yaralandığı trafik kazası çevredeki güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde şehir içi yolcu minibüsünün çarptığı 2 kişiden 1’inin hayatını kaybettiği feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Bölge

Mardin'de tır ile otomobilin çarpıştığı feci kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 1’i ağır 5 kişinin yaralandı.

Bölge

Husumetli iki ailenin silahlı, sobalı kavgasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kavgada, silahla yaralanan adamın yerdeyken de tekme ve sopayla...

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde hafif ticari aracın sürücüsü dalınca, ilginç kaza meydana geldi. Facianın eşiğinden dönülen kaza, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Bölge

Mardin’in Midyat ilçesinde, kucağındaki bebeği ve elindeki çocukla yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı, hafif yaralanan anne ile bebeğini...

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin, başka bir otomobile çarpma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’da direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü, önce kaldırımdaki araca, ardından da ara sokaktan çıkan bisikletliye çarpmaktan son anda kurtuldu. O...

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.