Daha çıtır börek pişirebilirsiniz. İşte çıtır çıtır böreklerin 5 püf noktası
Börek yaparken böreklerin çok daha çıtır olmasını sağlayan bazı püf noktalar var! İşte çıtır böreklerin sırrı
Börek yaparken genelde çıtır olması için uğraş verir dururuz. Özellikle sos hazırlığında epey bir üzerine düşeriz.
Tek amaç böreğimizin daha çıtır olmasını sağlamaktır. Aslında çıtır börekler yapabilmek hiç zor değil.
Akşam gazetesi tarafından yayınlanan bir haberde çıtır börekler yapmanın püf noktalarından bahsedildi.
Sırasıyla çıtır börek yapmanın 5 püf noktası şu şekildedir.
1- Süt ve yağ kullanın. Süt ve yağ, tüm yemek çeşitlerinin daha lezzetli olmasını sağlayan en önemli nokta.
2-Taze yufka bulun. Böreğin hamurunu kendiniz yapmayacak, hazır yufka alacaksanız yufkanın taze olmasına dikkat edin.