Bağlar Belediyesine ait Ana Çocuk Sağlık Merkezi'nde inceleme yapan Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun'a, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik de eşlik etti. Önceki dönemde atıl bırakılan üç katlı binada incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, çürümeye terk edilen tıbbi cihazları tespit etti ve binanın tadilatı için ilgili birimleri görevlendirdi. Yenilendikten sonra bina, Büyükşehir ve Bağlar Belediyeleri tarafından yeniden Ana Çocuk Sağlık Merkezi olarak hizmet verecek.

D S C 0681 3000X2000

Sakarya Caddesi Esnafıyla Buluşma

Eş Başkanlar, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, daire başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte Sakarya Caddesi'ne geçerek esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Eş Başkanlar, sorunları ve talepleri dinledi.

4 (8)

'Sakarya Caddesi İsmi Değiştirilsin' Talebi

Sakarya Caddesi esnafı, temizlik, çarşı güvenliği ve kaldırım işgali gibi konularda çözüm talep etti. Ayrıca esnaf, caddenin isminin değiştirilip kentin kültürel yapısını yansıtan bir isim verilmesini önerdi. Yaya geçişlerini engelleyen kaldırım işgallerine karşı cezai işlem uygulanması taleplerini de Eş Başkanlara ilettiler.

2 (9)

Eş Başkanlardan İşbirliği Mesajı

Caddedeki tüm esnafın taleplerini dinleyen Eş Başkanlar, sorunların çözümü konusunda gereken adımları atacaklarını belirtti. Kaldırımların işgal edilmemesi gerektiğini vurgulayan Eş Başkanlar, "Sorumluluklar yerine getirildiğinde birlikte daha iyi olacağız" mesajını verdi.

1 (20)

Muhabir: Murat Tanrıkulu