Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, ilçelere yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Hani'de halkı ve esnafı ziyaret eden Eş Başkanlara, Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları da eşlik etti.

Hani Belediyesi’ne Ziyaret

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, ziyaretlerinin ilk durağı olarak Hani Belediyesi’nin Eş Başkanları Besile Narin ve Hamdullah Demir ile bir araya geldi. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Eş Başkanlar, yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

D S C01499 2998X2000

Aynkebir’in Çevre Düzenlemesi İçin İnceleme

Daha sonra Seren Mahallesi’nde doğal kaynak suyu ile bilinen Aynkebir bölgesine geçen Eş Başkanlar, Aynkebir yolunda incelemelerde bulundu. Yol çökmelerinin onarımı için ilgili birimlere talimat veren Eş Başkanlar, Aynkebir’in çevre düzenlemesi konusunda da birim amirlerinden bilgi aldı.

D S C01587 2998X2000

Mahallelilerin Talepleri Dinlendi

Eş Başkanlar, ilçe merkezindeki mahalleleri gezerek, su sorunu yaşanan Belen (Dilb) Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Yurttaşlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Eş Başkanlar, doğal kaynak sularının bulunduğu noktalarda incelemeler yapıldıktan sonra su sorununu çözmek için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Mahalle Yolları İncelendi

İlçe merkezindeki mahallelerin yollarını yerinde inceleyen Eş Başkanlar, kilitli parke taşlarının döşeli olduğu yolların onarımı için görevlendirme yaptı.

D S C01596 2590X2000

Eş Başkanlar: Birlikte Çalışacağız

Eş Başkanlar, Hani halkının taleplerini karşılamak için birlikte çalışacaklarını belirterek, ilçede imar, altyapı ve yol yapımı gibi çalışmaların tamamlanacağını vurguladı.

Diy09420 2994X2000

Kaynak: DBB Bülten