Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Aydın Çevre Yolu'nun Denizli yönünün devamındaki Aydın-Muğla devlet yoluna bağlantıyı sağlayan kol trafiğe kapatılacak ve ulaşım alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacak.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Urla kavşağı ile Çeşme istikameti arasında kalan 25-27. kilometrelerinde yapılan üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sol şerit kapalı olup, trafik sağ şerit ve emniyet şeridinden devam ediyor.

İstanbul-Ankara yolunun 4-5. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü kavşak kolu trafiğe kapatılmış durumda, bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İstanbul-Ankara yolunun 36-38. kilometrelerinde ise yolun Sakarya yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara yönünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Sakarya-Bilecik yolunun 11-14. kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun Sakarya yönü trafiğe kapatıldı ve ulaşım Bilecik yönünden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

O-4 Anadolu Otoyolu'nda Samandıra Ücret Toplama İstasyonu'nu serbest geçiş sistemine dönüştürme çalışmaları nedeniyle Samandıra gişelerinden otoyola giriş-çıkış servis yollarından ve kontrollü olarak yapılıyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometrelerinde süren yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Mersin-Adana yolunun 0-1. kilometresinde Liman-Hal Köprüsü farklı seviyeli kavşak çalışmaları kapsamında köprü genleşme derzlerinin onarımı nedeniyle trafik akışı Liman D kapısı ayrım kolundan devam ediyor.

Çanakkale-Çan yolunun 11-21. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42. kilometrelerinde yapılan yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Muhabir: Murat Tanrıkulu