Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kimselere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Vakfı Kurban Bayramı'nda aldığı vekaletlerle binlerce aileye kurban eti ulaştırmaya devam ediyor.

Bismil’de Binlerce Aileye Kurban Eti Ulaştırıldı 2

Umut Kervanı Bismil Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı vesilesiyle yoğun bir çalışma yürüttü. Bayramdan günler önce başlayan çalışmalar kapsamında hayırseverlerden ve bağışçılardan temin edilen kurbanlıklar bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Bismil’de Binlerce Aileye Kurban Eti Ulaştırıldı 3

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gören Umut Kervanı Bismil Temsilciliği, bu yıl da Bismil ilçesinde binin üzerinde aileye kurban etlerini ulaştırdı.

Bismil’de Binlerce Aileye Kurban Eti Ulaştırıldı 1

Konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Umut Kervanı Bismil Temsilcisi Mehmet Akdoğan,

“Bismil’de faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Bayramdan önce başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde vekaletle almış olduğumuz kurbanlıklarımızın kesimini gerçekleştirdik. Hayırseverlerin vermiş olduğu kurban etlerini dağıtıyoruz. Binden fazla aileye kurban eti yetiştirdik ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen hayır sahiplerine teşekkürlerimizi iletiyor, hayırlı bayramlar diliyoruz."  İfadelerini kullandı.

Bismil’de Binlerce Aileye Kurban Eti Ulaştırıldı 4

Muhabir: (Kamuran Turgay)