Bismil Vergi dairesi müdür yardımcısı Adem Akkaya, 20.06.2012 yılında Diyarbakır vergi dairesi başkanlığında göreve başladı. 

Daha sonra Eskişehir vergi dairesi başkanlığına tayin olan Akkaya, 03.12.2021 tarihinde de Vergi dairesi müdür yardımcısı sınavını kazanarak Bismil Vergi Dairesi müdürlüğüne Müdür vekili olarak atandı. 
Bismil İlçesi vergi dairesinde vergi dairesi Müdür yardımcısı olarak görev yapan, Adem Akkaya, Vergi dairesi müdürlüğü sınavını kazanmasi nedeni ile İzmir Dikili Vergi dairesi müdürlüğüne tayini çıktı

6712C7Ea 42E6 4Bf4 B672 228Ee3C7D17D

MÜDÜRLÜK SINAVINI KAZANDI 

İzmir Dikili Vergi Dairesi Müdürlüğüne tayini çıkması nedeniyle veda ziyaretlerine başlayan Adem Akkaya, Vergi Mükellefleri ve kurumları gezerek helallik istedi.

0A7A08Bc 5908 4Af4 A6Eb 2376Dd82276B

Adem Akkaya; “Bismil’de  geçirdiğimiz 3 yıl içerisinde çok güzel dostluklar yaşadık. Bismil’de tayin olup gitmenin burukluğunu yaşıyoruz. Çalıştığımız süreler içerisinde çalıştığımız mesai arkadaşlarımıza, mükelleflerimize, dostlarımıza ve Bismil halkına teşekkür ederim” dedi. 
 

Bismil vergi dairesi müdürü Berin Gülbağ, yaptığı açıklamada, Bismil Vergi dairesi Müdürlüğü olarak Müdür yardımcısı Adem Akkaya'nin ayrılışın dan her ne kadar üzüntü duysakta arkadaşımızın Vergi dairesi müdürü olarak atanmış olmasından da bir o kadar gurur duyuyoruz yolu açık olsun yeni görevi ve görev yeri hayırlı olsun inşallah diye duygularını ifade etti. 

Muhabir: Şükran Budak