İçişleri Bakanlığı, kaymakam atamalarına ilişkin önemli bir adımı tamamladı. Bakanlık, kaymakam kararnamesini bitirerek, önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekliyor. Bu gelişme, yerel yönetimlerde önemli değişiklikler getirecek.

Bismil ilçesinde Kaymakam, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma komutanın tayini çıkacak. 

Bu atamalar, yerel yönetimlerde ve emniyet teşkilatında önemli değişiklikler yaratacak. Atamaların ne zaman yapılacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanmış olacak.

I M G 7120

1- Bismil ilçe kaymakamı, Enver Hakan ZENGİNCE, 20 Ağustos 2021 tarihli ve 31574 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile  Bismil İlçemizde göreve başladı.

Bismil Belediyesi başkan vekilliği yaptı. 

Yaz kararnamesi ile tayini çıktı.

Son dakika haberi Bismil Kaymakamlığına Sinop Ayancık Kaymakamı Recep Hasar atandı. Bismil Kaymakami Enver Hakan Zengince ise Samsun Tekkeköy Kaymakamlığı'na atandı. 

Diyarbakır Vali Yardımcısı ve mevcut Vali Vekili Abdullah Çiftçi, İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atandı.

I M G 7118

2-Bismil İlçe Emniyet Müdürü Hasan TURAN 2.Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktadır. 2024 yaz kararnamesi ile tayini çıkacağı ifade edildi.

I M G 7122

3-Bismil İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Adem Güneş’ın tayini Batman’a çıktı. Yerine yeni Bismil İlçe jandarma komutanı atanacak.

Dün Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) son kararlarına göre, Bismil ilçesinde yargı mensubunun görev yerleri değişti.

Bismil ilçesine 14 Hakim ve Savcı atandı. Yeni Hakim ve Savcılar önümüzdeki günlerde göreve başlayacak. 

Muhabir: Sedat Erdinç