Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni
1.10.2024


1    TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır. (Her gün 21.00-07:00 saatleri arasında yapılmaktadır.)
2    Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45.km.sinde buluna Akyazı Tünelinin, Akçaabat-Trabzon istikametindeki tüpünde yapılacak olan yangın söndürme sistemi tatbikatı nedeniyle 01.10.2024 günü, 12:00-17:00 saatleri arasında tünel trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.
3    İzmir Çeşme Otoyolu İzmir istikameti SGS Altyapı işlerinin yapılma işi Güzelbahçe gişeler bölgesinde 2-12 km.leri arasında Yol trafiğe kapatılarak SGS, bant aktarma çalışmasıyla gidiş-dönüş olarak sağlanmaktadır.
4    Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu'nun 52. km'sinde bulunan Otoyol Ankara - İstanbul istikameti bağlantı kolu yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, otoyola bağlanmak isteyen araç sürücüleri Dempa Alt Geçiti'nden U dönüşü yaparak otoyola katılacaklardır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
5    Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolu Kırşehir İstikameti 2 şeritli yolun sağdan 1 şeridi kapatılmış olup trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6    Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası Mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7    Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
8    Ağrı-Kağızman yolunun 34-37 ile 44-47.km.leri arasında yol yapım çalışmaları ve 42.km.sinde yapılan heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bu noktalarda servis yolundan sağlanmaktadır.
9    Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10    Kangal-Gürün yolunun 35 - 65 km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

KGM 9- Bölge Yol Durumu (Diyarbakır ve bağlı iller)

Ekran Görüntüsü 2024 10 01 1342321231

Muhabir: Murat Tanrıkulu