Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, ülke genelinde bazı güzergahlarda sürdürülen çalışmalar nedeniyle trafik akışında yavaşlamalar yaşanabilir.

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni


4.10.2024
1    Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı ile Lapseki Kavşağı arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım Viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle her iki istikamette de sağ şerit trafiğe kapatılmıştır.
2    Anadolu Otoyolunun Düzce-Kaynaşlı Kavşağı 14-18.km.leri arasında Ankara istikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul yönüne çalışacak olup, 2 Şerit Ankara istikametine çalışacaktır)
3    TAG Otoyolunun Gaziantep Batı Kavşağı-Gaziantep Narlı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikametinde bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
4    Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5    Ordu-Fatsa yolunun 25-30 km'sinde bakım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6    İyidere-Rize-Pazar yolunun 53. km. sinde bulunan Pazar Aç Kapa tünelinin bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 04.10.2024 günü, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
7    Zonguldak-Devrek-Mengen Yolunun 42-44.km.leri arasında kavşak düzenleme ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
8    Uşak-Eşme Devlet yolunda 41-43.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir
9    Şarkışla-Altınyayla-Ulaş yolunun 40-45.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

KGM 9- Bölge Yol Durumu (Diyarbakır ve bağlı iller)

 Ekran Görüntüsü 2024 10 04 16032111

Muhabir: Murat Tanrıkulu