Karayolları Genel Müdürlüğü'nün son yol durumu bültenine göre,

 

TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşaklarında üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle her gün 21.00-07.00 saatleri arasında İstanbul yönü, etaplar halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları arasındaki 12-17. kilometrelerde üstyapı çalışmaları nedeniyle şerit değişimi yapılarak, Osmaniye yönünde iki yönlü trafik akışı sağlanıyor.

Ankara-Konya yolunun ilk kilometrelerinde drenaj çalışması yapıldığından, Konya'dan Ankara'ya giden araçlar tek şeritten kontrollü bir şekilde ilerliyor.

Denizli-Serinhisar yolunun 22-27. kilometrelerinde süren yol çalışmaları sebebiyle trafik, bölünmüş yolun bir tarafından iki yönlü olarak devam ediyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 12-13. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılıyor ve ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle yol, 10.00-17.00 saatleri arasında belirli aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 20-25. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, Tavşanlı-Harmancık yönünde iki yönlü gerçekleşiyor.

Altköy-Refahiye-Erzincan yolunun 4-6. kilometrelerinde süren çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Malatya-Gölbaşı yolunun 2-4. kilometrelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle trafik servis yoluna yönlendiriliyor.

Trabzon-Gümüşhane sınırı ile Torul-Gümüşhane yolunun 27. kilometresindeki Harşit-5 Köprüsü'nde derz bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Editör: Murat Tanrıkulu