• Kastamonu’nun Cide ilçesinde taşımalı eğitim durdurulurken, Devrekani, İnebolu, Doğanyurt, Küre, Bozkurt, Şenpazar ve Çatalzeytin ilçelerinde ise tüm okullarda eğitime ara verildi.
  • Ordu’da 14 ilçede tüm okullarda, bazı ilçelerde ise belirli okullarda eğitim öğretime ara verildi.

  • Giresun’da dört ilçede tüm eğitim kademelerinde, merkez ve bazı ilçelerde ise köy okullarında derslere ara verildi.

  • Bartın, Artvin, Rize ve Sinop genelinde, Samsun’da ise tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında bir gün süreyle eğitime ara verildi.

  • Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde tüm okullarda, diğer bazı ilçelerde ise taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda derslere ara verildi.

  • Iğdır, Van ve Denizli’de belirli ilçelerde ve köy okullarında kar ve buzlanma nedeniyle eğitim öğretime ara verildi.

Ardahan’da Eğitime Kar Engeli

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, kent genelinde kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor.

Olumsuz hava koşulları sebebiyle Çıldır ve Posof ilçelerinde eğitim öğretime bugün ara verildi.

Göle ve Hanak ilçelerinde ise köy okulları ile taşımalı eğitim yapılan okullarda derslere ara verildi.

Yetkililer, vatandaşları yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Muhabir: Murat Tanrıkulu