Dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, Gazze'de de bombardımanlardan sağ kurtulanlara sıcak yemek ulaştırıyor.

Savunmasız halka, sivil yerleşim alanlarına, hastanelere ve okullara barbarca saldıran siyonist işgalciler, havadan, karadan ve denizden Gazze'ye bombalar yağdırırken, bir yandan da yardımların ulaşmasına engel oluyor.

yetimler-vakfinin-gazzeye-sicak-yemek-destegi-suruyor-75583702

Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana her gün düzenli olarak Gazze halkına sıcak yemek dağıtan Yetimler Vakfı, ağır bombardımana rağmen yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Hayırseverlerin bağışlarını Gazze halkına gıda ve sıcak yemek olarak ulaştıran Yetimler Vakfı, Gazze'deki yemek fabrikalarında hazırlattıkları yiyecekleri gönüllüler aracılığıyla mazlum halka dağıtmaya devam ediyor.

Kaynak: (İLKHA)