Vali Zorluoğlu, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında 23 Ağustos Cuma günü Eğil Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı ziyaret ederek bilgi aldı.

EĞİL KAYMAKAMLIĞI

Vali Zorluoğlu, Hükümet Konağı önünde Eğil Kaymakamı Volkan Hülür başta olmak üzere ilçe protokolü tarafından karşılandı.

I M G 9194

Vali Murat Zorluoğlu, Eğil Kaymakamı Volkan Hülür’ü ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili bilgi aldı.

I M G 9195

Kaymakam Hülür, tarafından Eğil’in tarihi, coğrafyası, nüfusu, güvenlik durumu, eğitim, sağlık hizmetleri, ekonomik durum, tarım ve orman faaliyetleri, sosyal yardımlar, gençlik ve spor etkinlikleri başta olmak üzere güncel durum ve yerel yönetim faaliyetleri hakkında ayrıntılı bir brifing sunuldu.

I M G 9196I M G 9197

EĞİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Vali Murat Zorluoğlu, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu’nu ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

I M G 9190

Eğil Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Zorluoğlu, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, başta olmak üzere ilçenin önde gelenleri tarafından karşılandı.

I M G 9191

Vali Zorluoğlu, Başkan Seydaoğlu’na görevinde başarılar diledi. Başkan Seydaoğlu’da Vali Zorluoğlu’ya nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu.

I M G 9192

Muhabir: Şükran Bulut