Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre, TÜİK’in Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı ile Yazılım Daire Başkanlığı'nda tam zamanlı görev alacak 5 bilişim personeli istihdam edilecek.

Başvurular, e-Devlet üzerinden TÜİK-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti ya da Kariyer Kapısı’nın "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi aracılığıyla elektronik ortamda yapılacak. Başvuru süreci, bugünden itibaren başlayıp, 4 Kasım saat 18.00'de sona erecek.

Adaylar sadece bir pozisyon için başvuruda bulunabilecek. Şahsen başvurular kabul edilmeyecek, posta veya diğer yollarla yapılan başvurular da geçersiz sayılacak.

Sınava katılacak adayların listesi, 15 Kasım’da TÜİK’in resmi web sitesi "www.tuik.gov.tr" üzerinden duyurulacak. Adaylar, sınav sonuçlarını Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu’ndaki "Sınavlarım/Mülakatlarım" menüsünden de takip edebilecekler.

Uygulamalı ve sözlü sınavların sonuçları, TÜİK’in internet sitesinde yayımlanacak ve Kariyer Kapısı platformu üzerinden de erişilebilecek.

Kaynak: AA