Bismil Belediyesi tarafından halkın sorunlarını dinlemek, görüş ve önerilerini hayata geçirmek amacıyla düzenlenen halk toplantıları devam ediyor.

Kayyım döneminde ilçede tahribat yapıldı”

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi’nin düzenlediği halk toplantıları devam ediyor. Seyrantepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, DBP, DEM Parti ilçe Eş Başkanların yanı sıra mahalleli de katıldı. Halkın sorunlarını dinlemek, görüş ve önerilerini hayata geçirmek amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, kayyım döneminde ilçede tahribat oluşturulduğunu öne sürdü.

 

“Bismil Belediyesine bir katrilyon para geldi”

Tanrıkulu İlçeye Hizmet Etmemiz Engelleniyor 2

Kayyım dönemlerinde kentin sosyal dokusuyla oynandığını iddia eden, Tanrıkulu, bir katrilyon paranın Bismil Belediyesine geldiğini İlçede ise hiçbir hizmet yapılmadığına öne sürdü. İlçede 8 yıllık kayyım döneminde sorunların biriktiğini iddia eden Tanrıkulu, bu sorunların çözümü için kendilerinin gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

“Çeşitli gerekçelerle hizmet etmemiz engelleniyor”

Çeşitli gerekçelerle hizmet etmelerinin engellendiğini öne süren Tanrıkulu. "İlçemizde ihtiyaç duyulan yerlerde asfalt çalışması yapıyoruz. Asfaltımızı Ergani’den getiriyoruz. Ama 20-30 ton kapasitesi olan kamyonlarımıza sadece 8 ton asfalt yüklememize izin veriyorlar. Hizmet etmemizin önünü çeşitli gerekçelerle engellemek istiyorlar. Ama her ne yaparlarsa yapsınlar bizim bu halka hizmet etmemizi asla engelleyemezler" ifadelerini kullandı.

Ardından halkın sorunlarını dinleyen Tanrıkulu, gelen sorunları cevaplarken görüş ve önerilerini kayıt altına aldı.

Kaynak: (Basın Bülteni)