14:41 Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iddiaya göre madde bağımlısı olan bir genç, oturduğu evi ateşe verdi.

14:39 Politika

İçişleri Bakanlığı, tasarruf önlemleri kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın direktifleriyle, Bakan Yardımcılarının koruma araçları ve koruma polislerinin sayısının azaltıldığını duyurdu.

14:37 Vefat Edenler

Ergani'de vefat edenler, köylerde ve şehir dışında yaşayıp vefat edenler, taziye yerleri ve vefat bilgileri...

14:36 Gündem

Filistin gazetesi Al-Quds'a, Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması için tarih verdi.

14:33 Güncel

Azerbaycan ve Türkiye, gelir vergilendirmede önemli bir adım atarak çifte vergilendirmenin önüne geçmeye karar verdi. Bu sayede iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerde önemli bir kolaylık sağlanacak.

14:29 Güncel

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından açıklanan Nisan ayı verileri, otomotiv sektöründe bir durgunluk olduğunu gösteriyor. Geçen ay toplamda 75 bin 919 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti. Bu rakam, bir önceki yılın Nisan ayına kıyasla %22,3'lük bir düşüşe işaret ediyor.

14:28 Güncel

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat’ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden Ramazan Çimen ve Kenan Öz’ün cesetlerine ulaşıldığı aktarıldı.

14:26 Eğitim

Teknolojiyle iç içe geçen bir çağda yaşıyoruz ve akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Eğitim camiası da bu değişimden etkileniyor ve okullarda akıllı telefon kullanımının artması, birçok tartışmayı beraberinde getiriyor.

14:21 Diyarbakır

Amedspor şampiyonluk için sahaya çıkacak. Maça az bir süre kala maça çıkacak 11’i netleşti.

14:18 Şanlıurfa

Şanlıurfa merkezli 7 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 22 şüpheliden 18'i tutuklandı.