Almanya, Frankfurt Tren İstasyonu'nda yaşanan kanlı infazla sarsıldı. 27 yaşındaki Tahsin E.'nin ölümünün perde arkasında kan davası çıktı.

Tahsin E., çilek tarlasında kardeşini öldüren Ahmet Özdakak'a tam 12 el kurşun sıkıp Almanya'ya kaçtı. Cinayeti öğrenen Ahmet Özdakak'ın Almanya'da yaşayan amcası Kemal Özdakak, Tahsin E.'ye tren garında ulaşıp kurşun yağdırdı.

Şanlıurfa’dan Almanya’ya Uzanan Kan Davası 8 Yıl Sonra Frankfurt Tren Garı'nda Öldürdü 1

Herkesin gözleri önünde tetiğe bastı

Tahsin E.'nin adres değiştireceği bilgisini alan Özdakak, her gün 450 bin kişinin seyahat ettiği tren istasyonun da 9. Peron'da başka bir şehre gitmek için tren bekleyen Tahsin E.'nin arkasından yaklaşarak herkesin gözleri önünde tetiğe dokundu.

Tahsin E.'ye yerde de iki el ateş etti

Kanlar içinde yere düşen Tahsin E.'ye yerde de iki el ateş eden Özdakak silahı fırlatıp olay yerinden soğukkanlı bir şekilde uzaklaştı. 

Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı, istasyondaki yolcular büyük bir panikle etrafa kaçıştı. Polis hem kurbanın hem de saldırganın Türkiye vatandaşı olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa’dan Almanya’ya Uzanan Kan Davası 8 Yıl Sonra Frankfurt Tren Garı'nda Öldürdü 3

Cinayetin altından da kan davası çıktı. Almanya’yı sarsan saldırının nedeni 2016’da işlenen bir cinayete uzanıyor.

Urfa'dan Almanya'ya sıçrayan kan davası

2016 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir nüfusuna kayıtlı S.E. öldürüldü. S.E.’nin öldürülmesinin ardından da abisi Tahsin E., 2024 Mayıs ayında kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu dört çocuk babası Ahmet Özdakak’ı öldürdü.

Tahsin E. olayın ardından Almanya’ya kaçtı

Tahsin E. olayın ardından Almanya’ya kaçtı. Ahmet Özdakak’ın 54 yaşındaki amcası da Frankfurt Tren İstasyonu’nda Tahsin E.’yi öldürdü.

Şanlıurfa’dan Almanya’ya Uzanan Kan Davası 8 Yıl Sonra Frankfurt Tren Garı'nda Öldürdü 5

Kaynak: HABER MERKEZİ