Yaşanan patlamaya ilişkin konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

 

Bakan Tunç: “adli soruşturma başlatılmıştır”

Sakarya’da Patlama 2’Si Ağır 21 Yaralı Bakanlar Ve Validen Açıklama-1

Bakan Tunç: “Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. Patlamanın nedeni ve sorumluların tespiti için Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır.” İfadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı’ndan açıklama

Sakarya’da Patlama 2’Si Ağır 21 Yaralı Bakanlar Ve Validen Açıklama 3

Sağlık Bakanlığı: “Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu 2’si ağır olmak üzere 21 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam etmektedir.

Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam etmektedir. Vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

VALİ KARADENİZ: 2'Sİ AĞIR, 21 YARALI VAR

 Sakarya’da Patlama 2’Si Ağır 21 Yaralı Bakanlar Ve Validen Açıklama 2

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Patlamada yaralı sayısının 21 olduğunu belirten Vali Karadeniz, "12’si hastanelere sevk edildi, 9 yaralı kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştılar. 2 yaralı entübe durumda. 57 işçi, 2 mutfak görevlisi; 59 vardiya görevlisi var. Bunların yalnızca bir kısmı patlama bölgesinde olduğu söylendi. Patlama ilk tespitlere göre değirmen bölümünde yaşandı. Ancak bu konuda yangın tamamen söndürüldükten sonra itfaiye ve emniyetin yapacağı araştırmalarla yangının nedeni belirlenecek" dedi.

Sağlık Bakanlığı: Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu 2’si ağır olmak üzere 21 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam etmektedir.

Sakarya’da Patlama 2’Si Ağır 21 Yaralı Bakanlar Ve Validen Açıklama

Kaynak: (Haber Merkezi)