Olay, dün Koacali’nin Gölcük İlçesi Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan evde meydana geldi. Eski eşinin çocuklarıyla birlikte yaşadığı eve gelen Mustafa Y., içeri girer girmez balkonda oturan eski eşi Sözen Tutci’ye yönelerek yanındaki tabanca ile ateş etti. Ardından, arkasından gelerek kendisini engellemeye çalışan oğlu Vedat Y.’yi bacağından vurdu. Evdeki kendi silahını alan Vedat Y. de babasına ateş ederek ağır yaraladı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine eve polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Yaralanan baba ve oğlu farklı hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden Sözen Tutci’nin cenazesi morga kaldırıldı.

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 5

BABANIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR, OĞLU GÖZALTINDA

Başından ve göğsünden vurularak ağır yaralanan Mustafa Y.’nin kaldırıldığı hastanede hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, bacağından yaralanan Vedat Y. İse hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı. Vedat Y.’nin ifadesinde, olay anlarını ve babasıyla geçmişte yaşadıkları problemleri anlattığı, olay anında annesini korumak isterken babası ile yaşadığı boğuşma esnada Mustafa Y.’nin yaralandığını söylediği öğrenildi.

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 4

Olayın ardından büyük bir dram ortaya çıktı!

 

Öte yandan hayatını kaybeden Sözen Tutci’nin ise büyük bir aile dramı yaşadığı ortaya çıktı. Aileyi tanıyanların iddialarına göre, çocuk yaşta evlendirilen Tutci’nin yıllar boyunca eşinden şiddet gördüğü ve 5 çocuğunun büyüyünce annelerini yanlarına alarak Gölcük’e yerleştikleri öğrenildi. Tutci’nin 5 çocuğundan Sinan Y.’nin geçtiğimiz Mart ayında trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiği, ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğunun ise 18 yaşındayken İstanbul’da babasından kaynaklı yaşadıkları psikolojik sorunlar sebebi ile intihar ettiği öğrenildi. 7 yıl önce eşinden boşanan Sözen Tutci’nin eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu da belirlendi.

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 1

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 7

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 8

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 2

Oğlu Kazada Öldü, Kızı Intihar Etti, Kendisi Kocası Tarafından Öldürüldü 6

Kaynak: (DHA)