Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın akıbeti merak ediliyor. Tüm Türkiye’nin gündemine oturan konuya ilişkin vatandaşlar Narin nerede? Narin bulundu mu? Narin’e ne oldu sorularının cevabını arıyor.

Cuma Namazında Narin Için Dualar Edildi 6

Diyarbakır’da 21 Ağustos'tan bu yana 11 gündür kayıp olan Narin Güran ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar

Narin’in köy muhtarı olan amcagözaltına alındı

Cuma Namazında Narin Için Dualar Edildi 3

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Yeni deliller doğrultusunda gözaltına alındı

 Kayıp Narin Ile Ilgili Gözaltına Alınan Şahıs Serbest Bırakıldı 9

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı.

Şüphelinin, jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

DNA ve diğer deliller ile kıyaslama yapılacak

Kayıp Narin Ile Ilgili Gözaltına Alınan Şahıs Serbest Bırakıldı 10

Gözaltına alınan Narin Güran'ın amcası S.G’nin DNA örneklerinin, Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri ile karşılaştırılacağı öğrenildi.

Narin'i Arama Çalışmaları; Ihbar Üzerine Yer Altı Görüntüleme Cihazı Ile Arama Yapıldı 8

Dosya kapsamında bulunan deliller üzerinde kıyaslama yapmak amacıyla kayıp çocuk Narin Güran’ın anne babasından sonra, gözaltına alınan amcasından da DNA ve kan örnekleri alınacak.

Kaynak: (Haber Merkezi)