Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra köye yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan gölet yanında bir çuval içinde bulundu.

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra bulundu.

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu

Narin’in Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda 1

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin'in cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya; "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni, jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Detaylı otopsi için Adli Tıp Kurumuna getirildi

Narin’in Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda 3

Narin'in cansız bedenini bulan ekipler olay yerinde incelemelerini tamamladıktan sonra detaylı otopsi için cenazeyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Narin Güran’ın ağabeyi B.G’nin cenazeyi teşhis için içeri girdiği belirtildi. Güran’ın nasıl öldüğü, kaç gün suda beklediği, Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerin ardından açıklığa kavuşacak.

Narin Güran'ın yakınları, adli tıp kurumunun önüne geldi.

Daha önce defalarca aramaların yapıldığı gölet kenarında çuval içinde ölü olarak bulunan Narin'in dün gece bölgeye atıldığı ihtimali araştırılıyor.

 

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu bölgede incelemelerde bulundu

Narin’in Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda 2

Eğertutmaz Deresi ve çevresinde ekiplerce inceleme yapıldı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Bölgede insansız hava aracı ile de inceleme yapıldı.

Alınan önlemler kapsamında jandarma ekiplerince Tavşantepe Mahallesi'ne girişlere izin verilmiyor.

Narin’in Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda 4

Kaynak: (Haber Merkezi)