Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bitirilmeyen ve ağır ilerleyen yol çalışmaları nedeniyle son 2 gündür kilometrelerce araç kuyrukları oluşmaya başladı. 4 kilometrelik alanda yapılan çalışmalar nedeniyle Bismil Sanayi Sitesi ve Bismil köprüsü çıkışına kadarki 3 kilometrelik yol 1 saatte kat ediliyor.

Kaymakam Recep Hasar, yetkililer ile görüştü

Bismil Haber’in edindiği bilgilere göre, Bismil Kaymakamı Recep Hasar, yol çalışmaları ile ilgili yoğun şikayetlerin ardından konuyu Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüştü.

Kaymakam Hasar Kamu Kurumlarini Denetledi̇ 2

Kaymakam Recep Hasar ile Karayolları 9. Bölge Müdürü arasında yapılan görüşmenin ardından çalışmaların hızlandırıldığı bunun için ve gece saatlerinde de çalışmalara ara vermeden devam edildiği öğrenildi.

24 saat aralıksız şekilde sürdürülen çalışmaların en geç, cumartesi gününe kadar bitirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Kaymakam Recep Hasar, Karayolları Yetkilileri Ile Görüştü 4

4 kilometrelik kısım bitti 1 kilometre kaldı

 

Çalışmaların yapıldığı 4 kilometrelik alanın 3 kilometresinin bitirildiği ve sadece 1 kilometrelik alanın kaldığı belirtildi. Kalan 1 kilometrelik alanın da en geç cumartesi gününe kadar bitirileceği öğrenildi.

Bismil’de ‘Bitmeyen’ Yol Çilesi 3

Kaymakam Recep Hasar, Karayolları Yetkilileri Ile Görüştü 1

Kaymakam Recep Hasar, Karayolları Yetkilileri Ile Görüştü 3

Kaymakam Recep Hasar, Karayolları Yetkilileri Ile Görüştü 2

Muhabir: (Kamuran Turgay)