Bismil Kaymakamı Recep Hasar, beraberindeki Bismil ilçe Jandarma komutanı Binbaşı Haydar Dursun ile birlikte ilçeye bağlı Akbaş, Boyacı, Kayıköy,  Sinanköy ve Mirzabey köylerini  ziyaret etti. Köylerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit eden Kaymakam Hasar, yapılan hizmetler ve faaliyetler hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Ziyaret sırasında köylülerin istek ve sorunlarını dinleyen Kaymakam, iletilen taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

I M G 8933

Kaymakam Recep Hasar, ilçe Jandarma komutanı Haydar Dursun'u Köy çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşıladı 

Köy ziyaretleri sırasında çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Kaymakam Recep Hasar, Mirzabey köyünde, Cami ziyaretinin ardından Kur'an kursundaki öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler verdi. Çocukların mutluluğu, ziyaretin en renkli anlarından biri oldu. Kaymakam Hasar’ın bu jesti, köy halkı tarafından takdirle karşılandı.

I M G 8931

Kaymakam Recep Hasar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haydar Dursun, eşliğinde gerçekleştirdiği köy ziyaretleri kapsamında Akbaş Mahallesi’ni ziyaretinde, mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

I M G 8930

Kaymakam ve beraberindekiler, Boyacı Mahallesi’ni ziyaret etti. Köy halkıyla bir araya gelerek taziyede bulundu. 

I M G 8929

Kaymakam, Boyacı köyü ardından, Kayıköy Mahallesi’ni ziyaretinde mahallenin gençleriyle bir araya gelerek sohbetlerde bulundu. 

I M G 8928

 Kaymakam daha sonra, Sinanköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. Jandarma karakolunu ziyaret ederek görevlilerle sohbet etti.

I M G 8932I M G 8934I M G 8935I M G 8936I M G 8937

Muhabir: Hamdullah Çetin