Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları arasında (11-13. kilometreler) üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden çift yönlü ve kontrollü sağlanıyor. Çalışmalar boyunca İstanbul yönünde 1, Ankara yönünde 2 şerit trafiğe açık olacak.

TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşakları arasında (22.00-06.00 saatlerinde) üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul yönünden çift yönlü sağlanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Urla Kavşağı-Çeşme yönü arasında (25-27. kilometreler) üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım sol ve orta şeritlerden gerçekleştiriliyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasında (1-5. kilometreler) üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Gaziantep yönünden çift yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Kayseri-Niğde yolunun 24-28. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak veriliyor.

Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Kalkan-Kaş yolunun 0-1. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Dursunbey-Harmancık yolunun 13-16. kilometrelerinde yapım, Bingöl-Solhan yolunun 1-6. kilometrelerinde ise üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 9. kilometresinde (Vakfıkebir şehir geçişi) hemzemin kavşak yapım çalışması nedeniyle Trabzon yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Muhabir: Murat Tanrıkulu