Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşakları arasındaki viyadüklerde genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle her gün 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması uygulanıyor.

İzmir Çevre Yolu'ndaki Otogar Köprülü Kavşağı'nda aydınlatma direklerinin demontaj ve montaj çalışmaları nedeniyle 23.00-05.00 saatlerinde Buca'dan otogara dönen bağlantı kolu trafiğe kapatılacak. Araçlar, Sanayi Kavşağı'na yönlendirilecek.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları arasındaki Şekerdere Viyadüğü'nde genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Niğde-Pozantı Otoyolu'nun 22-25. kilometreleri ile devamı olan O-21/28 yolunun 0-4. kilometrelerinde bulunan Kırkgeçit-15 Viyadüğü'nde derz çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım Ankara yönünden çift taraflı olarak sürdürülüyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Ankara-Çankırı yolunun 13-16. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve kazı çalışmalarından dolayı mevcut yola taş, kaya gibi malzemelerin düşme riskine karşı dikkatli olmaları bekleniyor.

Kalkan-Kaş yolunun 0-1. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 31. kilometresinde menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Trabzon-Torul yolunun 42. kilometresinde Torul-Trabzon yönündeki Başar Köy Tüneli mevkisinde meydana gelen yol üst yapı hasarı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Nurdağı-Hassa yolunda Fevzipaşa Üst Geçidi'nde derz yenileme çalışmaları nedeniyle trafik diğer şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Kars-Ardahan yolunun 7-15. kilometrelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: (Haber Merkezi)