Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,

   

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle trafik kontrollü şekilde ilerliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları arasında, İstanbul yönünde tünel portal uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilip, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyorlar.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki kedi yolu söküm çalışmaları nedeniyle Ankara yönünde, saat 22.00 ile 06.00 arasında, sağdaki iki şerit trafiğe kapatılacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-3. kilometrelerinde Belevi viyadüğünde yapılan genleşme derzi bakım ve yenileme çalışmaları sebebiyle trafik, Aydın-İzmir yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla trafik her iki yönde kontrollü olarak belirlenen şeritlerden ilerliyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasında, 5-6. kilometrelerde deprem hasarlarının onarımı nedeniyle Gaziantep yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Adana yönünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun 4-59. kilometreleri arasında sathi kaplama, Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 20-26. ve 48-53. kilometreleri arasında yapım çalışmaları devam ederken, sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tatvan-Ahlat yolunun 35-36. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından kontrollü şekilde sağlanıyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 34-39. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafik, İnegöl-Bursa yönünden iki yönlü olarak ilerliyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28. kilometresinde patlatmalı kazı çalışmaları sebebiyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-31. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla Kırıkkale-Kırşehir yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden gidiş-geliş şeklinde sağlanıyor.

Erzurum-Tekman yolunun 41-42. kilometrelerinde devam eden heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Erdemli-Güzeloluk yolunun 19-25. kilometrelerinde süren yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde ilerliyor.

Editör: Murat Tanrıkulu