Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşaklarındaki Şekerdere viyadüğünde yapılan genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Adana yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 51-52. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan yönündeki ulaşım servis yolundan devam etmektedir.

Tekirdağ-Muratlı yolunun 24-27. kilometreleri arasında yürütülen üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 39-44. kilometreleri, Diyarbakır-Silvan yolunun 10-13. kilometreleri ve Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolların bir kısmından iki yönlü olarak devam etmektedir.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46. kilometreleri arasındaki asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle İnegöl-Bursa yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Bursa-İnegöl yönünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 25-36. kilometreleri arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam etmektedir.

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometrelerinde yapılan şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları nedeniyle Zonguldak yönü kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılmaktadır.

Muhabir: Murat Tanrıkulu