Kaza, saat 12.30 sıralarında, İkiçeşmelik Caddesi’ndeki Bayramyeri Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. Hastaneye ziyarete gidenlerin içerisinde bulunduğu 35 CBA 796 otomobilin sürücüsü Sibel Bulut (35), 648 Sokak'ta yokuştan inerken direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, bariyeri aşıp, yaklaşık 5 metre yükseklikten köprülü kavşağın battıçıktısına düştü.

İzmir’de Feci Kazada Ölenlerin Kimlikleri Tespit Edildi 1

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER BELİRLENDİ

İzmir'de otomobilin bariyeri aşıp köprüden düştüğü kazada yaşamını yitiren 3 kişinin Samire Kaya (48), Sadiye Bulut (72) ve Gülistan Fidan (48) olduğu belirlendi. Ölen 3 kişinin de arka koltukta oturdukları ve ev kadını oldukları belirtildi.

 İzmir’de Feci Kazada Ölenlerin Kimlikleri Tespit Edildi 2

STAJYER SÜRÜCÜYMÜŞ: HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR

Kazada yaralanan sürücü Sibel Bulut (42) ve yan koltukta oturan Fatma Öner'in (35) hastanedeki tedavileri sürerken, hayatı tehlikeleri bulunduğu bildirildi. Sürücü Sibel Bulut'un, 1 yıllık ehliyetinin bulunduğu ve stajyer sürücü olduğu ortaya çıktı.

İzmir’de Feci Kazada Ölenlerin Kimlikleri Tespit Edildi 4

FRENE BASMIŞ, AMA TUTMAMIŞ

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Otomobilin giriş yönünde herhangi bir fren izine rastlanmadı. Sürücü Sibel Bulut'un ilk ifadesinde, frene bastığını ancak tutmadığını söylediği öğrenildi. Herhangi bir teknik hatanın olup, olmadığının tespiti için otomobilde uzmanlar tarafından inceleme yapılacağı belirtildi.

İzmir’de Feci Kazada Ölenlerin Kimlikleri Tespit Edildi 3

Öte yandan Samire Kaya, Sadiye Bulut ve Gülistan Fidan’ın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir'de Feci Kaza 5 Kadından 3'Ü Öldü 11

İzmir'de Feci Kaza 5 Kadından 3'Ü Öldü 5

İzmir'de Feci Kaza 5 Kadından 3'Ü Öldü 6

İzmir'de Feci Kaza 5 Kadından 3'Ü Öldü 8

Kaynak: (DHA)