Olay, sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak'ta meydana geldi. Eşi ile boşanma aşamasında olan ve psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen V. Ş., çocukları Cemre, Ceylin, Nira Şimşek'i ile H.Ş’yi kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren V.Ş, aynı silahla intihara kalkıştı.

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 7

4 Çocuktan 3’ü kurtarılamadı

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan H.Ş. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 2

EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDAYMIŞ

Kızları Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'i (14) öldürüp, H.Ş'yi (11) de ağır yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan V.Ş.'nin, eşi N.Ş. ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Ağzındaki emzikle ölü bulundu

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 4

2 yaşındaki Ceylin'in ağzında emzikle ölü bulunduğu belirtildi. Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar, cesetleri yaklaşık 2 kilometre boyunca engebeli olduğu için olay yerine giremeyen cenaze aracına elleriyle taşıdı. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EŞİNE, 'SEN BÜYÜK BİR OLAY DUYACAKSIN' DEMİŞ

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 3

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş (56), "Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, 'Sen büyük bir olayı duyacaksın' demiş. Çok üzgünüz" dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir Aile Faciası, Katledilen Çocuklar

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 8

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 6

Çocuklarini Tabancayla Vurup İnti̇har Gi̇ri̇şi̇mi̇nde Bulundu; 3 Ölü, 2 Yarali 5

Kaynak: (DHA)